Σελίδες

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Περί ονείρων..

Μιλούσα με μια κοπέλα χθες το μεσημέρι κατά τη μία. Μόλις είχε ξυπνήσει και μου έλεγε το όνειρο που είδε.. Μπλα μπλαμπλου μπλαμπλoυ. Εφιάλτης από τους λίγους, το τρομακτικότερο ήταν στο τέλος, λέει, που την κυνηγούσε μια κακάσχημη γριά. Που μόλις την πλησίασε ξύπνησε χωρίς να δει το "τέλος". Κάθομαι και αναρωτιέμαι λοιπόν:

Ξέρεις ποιά είναι η μαλακία στα όνειρα?? Κατ αρχάς δεν είναι μία αλλά 2.

η 1η) Δεν μπορώ να τρέξω... Έκει που πρέπει να τρέξω να ξεφύγω από μαλακίες που με κυνηγάνε, πάω πάρα πολύ αργά και με φτάνουν.. Ακόμα και χοντροί ή γριές.. Με χελώνα να κάνω αγώνα θα χάσω. Μόνο ένα όνειρο είχε πλάκα που δεν μπορούσα να τρέξω αλλά έπρεπε.. Σε αγώνα ποδοσφαίρου αλλά δεν έχει σημασία αυτό.

και η 2η) Ότι ψοφάς...  Μετά από ώριμη σκέψη διαπύστωσα ότι όταν ξυπνάς μες την μέση ενός εφιάλτη σημαίνει ότι έχεις πεθάνει, δυστυχώς(στο όνειρο).. Σκέψου το. Ουσιαστικά δεν μπορείς να δεις κι άλλο γιατί είσαι dead. Αν προσπαθείς να ξανακοιμηθείς να δεις τη συνέχεια είναι μάταιο.. Μην προσπαθείς γιατί δεν υπάρχει συνέχεια. Την επόμενη φορά που θα δεις εφιάλτη θα το καταλάβεις.


Monesias

Δεν υπάρχουν σχόλια: