Σελίδες

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Μηχανοκίνητη.. πόρωση

Δεν είμαι κολλημένος με την formula 1 να το ξεκαθαρίσω. Όσο μεγάλωνα ένας έκανε κουμάντο και μια κατασκευαστική υπήρχε μόνιμα πρώτη. Σουμάχερ και Φερράρι. Ο Μίκαελ γιατί ο Ραλφ δεν τράβαγε πολύ.

Αυτό που μ αρέσει όμως πραγματικά στην formula 1 είναι ο σχολιασμός των αγώνων. Μπορεί να μην γνωρίζουν πολλά από μηχανοκίνητο αθλητισμό οι Έλληνες σχολιαστές και να λένε ό,τι να ναι αλλά ο τρόπος που μεταδίδουν τον αγώνα είναι υπέροχος. Μπορεί να είναι ο πιο βαρετός αγώνας των τελευταίων 20 χρόνων αλλά θα καταφέρουν να τον κάνουν ενδιαφέρον και να κρατήσουν την προσοχή του τηλεθεατή.

Είναι ικανοί βέβαια να μην λάβει μέρος η Φερράρι στον αγώνα για α λόγους, και παρόλα αυτά στη μετάδοση να μιλάνε μόνο γι' αυτή. Αλλά να μην τα ξαναλέμε... στην formula 1 τρέχουν δύο ομάδες, η Φερράρι και η ΔενΕίναιΦερράρι.

Οι πιο ΓΑΜΑΤΟΙ σχολιαστές όμως είναι αυτοί του Eurosport (οι Άγγλοι) τους οποίους πραγματικά απολαμβάνεις να ακούς. Όταν πρόκειται για τον Χάμιλτον και τον Μπάτον είναι λίγο ευαίσθητοι αλλά είναι πατριωτάκια οπότε δικαιολογούνται. 

Είναι γνώστες του αντικειμένου, δεν έχουν "κόλλημα" με μια εταιρία και οι μεταδόσεις τους είναι εξαιρετικές. Ένα βαρετό κυριακάτικο μεσημέρι/απόγευμα βάλτε Α (άλφα) ή Eurosport όσοι έχετε και χαθείτε στις φωνές των σχολιαστών της formula 1. Στοίχημα ότι θα σας αρέσει πολύ και θα δείτε πότε είναι ο επόμενος αγώνας..

Η F1 είναι ένα σπορ αναζήτησης του ορίου. Αν ξεπεράσεις το όριο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, καταλήγεις στο χαλίκι ή στα διαφημιστικά. Επάνω στο όριο είναι τι κάνεις. Τότε φαίνεται η αξία, η μαγκιά και το θέαμα που βγάζει κάθε οδηγός. Επειδή στη συντριπτική πλειοψηφία, οι θεατές δεν γνωρίζουν να οδηγούν. Και εννοώ να οδηγούν κάτω από το όριο μεν αλλά σχετικά κοντά, εκεί που το ένστικτο δουλεύει σε φουλ ρυθμούς και πρέπει να προβλέπεις το κάθε δευτερόλεπτο όπως αυτός ο κύριος εδώ...
Monesias

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Wraio to blog sas file. Synexiste

Winry είπε...

Ευχαριστουμε πολυ :)