Σελίδες

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Αγριόγατα..

Ξέρεις ποια είναι η μαλακία?
Μερικά πράγματα γνωρίζεις ότι δε θα συμβούν ποτέ, αλλά και μόνο με τη σκέψη τους... ανάβεις. Ίσως το ότι δε θα συμβούν να είναι ο λόγος που σε ξεσηκώνουν τόσο πολύ. Έχω πολλές κατηγορίες στο μυαλό μου αλλά  θα μιλήσω μόνο για τις ερωτικές φαντασιώσεις σήμερα.

Όσο είσαι έφηβος και βλέπεις ταινίες που δεν πρέπει... αλητάκο... γεμίζει το μυαλό σου φαντασιώσεις. Μεγαλώνοντας στις δουλείες που θα κάνεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι φαντασιώσεις αλλά θα είναι διαφορετικές απ όταν ήσουν έφηβος.

Θα δουλεύεις σε μια εταιρία. Ο σωστός ιδιοκτήτης μιας εταιρίας έχει πάντα μια γυναίκα να κανονίζει τα χαρτιά και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά η εταιρία. Είναι το λάδι που κάνει τη μηχανή να δουλεύει τέλεια. Γύρω στα 37, σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση από το "τρέξιμο" και με πολύ ενέργεια αφού η δουλειά της, της αρέσει. Σίγουρα λοιπόν όσο εργάζεσαι εκεί, θα περάσουν από το μυαλό σου κάποιες ιδέες με την εν λόγω κυρία να σε κυριεύει ολόκληρο..

Είναι η αγριόγατα που πρέπει να κυριεύσεις. Πάνω στη μάχη θα σε ξεσκίσει. Δεν πρέπει να τα παρατήσεις. Θα το μετανιώνεις μια ζωή.

Σίγουρα και η αγριόγατα έχει φαντασιώσεις και περιμένει αυτήν την μάχη για να γίνει γατούλα. Περιμένει όμως υπομονετικά μέχρι να εμφανιστεί το θήραμα, να του δείξει ποιος κάνει κουμάντο στην περιοχή.

Είναι ένα μικρό παράδειγνα από το χώρο των ερωτικών φαντασιώσεων. Πρέπει να είσαι έτοιμος όμως να αντιμετωπίσεις την αγριόγατα. Ακόμα και αν πρόκειται για μια σκέψη που δε θα συμβεί ποτέ.

Monesias

Δεν υπάρχουν σχόλια: