Σελίδες

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Μαλάκες με περικεφαλαία.. part2

Οι σφίχτες στα γυμναστήρια.. Πας εκεί αμέριμνος και καυλωμένος να κάνεις τη γυμναστική σου, να τουμπανιάσεις μη βγαίνεις σα λαπάς στην παραλία. Μπαίνεις στο χώρο tagάρεις τα μωρά και πας και κάθεσαι σε ένα μηχάνημα να κάνεις βάρη.. Με το που αρχίσεις το πρώτο σετ πετάγεται από δίπλα σου ο σφίχτης, που με φοράει και αμάνικο φανελάκι για να δείχνει περισσότερο σφίχτης, "φίλε έχεις πολλά ακόμα?". Ναι βρε μικροψώλη έχω πολλά ακόμα. Άντε πιάσε κανάν αλτήρα μη σου βάλω την μπάρα στο κώλο... Πάνε κατέβασε κανά κουτί αναβολικά να φαίνονται καλύτερα τα βυζιά σου και παράταμε να κάνω τις ασκήσεις με την ησυχία μου..

Οι μαλάκες που βγάζουν τα προγράμματα στα κανάλια τους.. Είναι δυνατόν να έχετε 5 τούρκικα σήριαλ ο καθένας. Ανοίγεις τον βόθρο... εε την Ελληνική τηλεόραση ήθελα να πω και από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ βλέπεις τα κλαψομούνικα τα μεμέτια. Να υπήρχε μια ποιότητα, ένα καλό σενάριο, να πω πάει στο διάλο αλλά όλα είναι για τον πέοντα.. Ένας αγαπάει μια παντρεμένη που την ανάγκασαν να παντρευτεί οι γονείς της και έμεινε έγκυος από αυτόν και κλαίει και τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.. Τάχα μου είναι πιο φθηνή παραγωγή. Σοβαρευτείτε λοιπόν εκεί στα κανάλια και βγάλτε την κωλόγλωσσα από την τηλεόραση μας

Οι μαλάκες που πάνε στα μεγαλύτερα αξιοθέατα/μουσεία του κόσμου και με φοράνε φανέλα συνδέσμου.. Δηλαδή τόσο καραγκιόζηδες. Πηγαίνεις στο Λούβρο ή στο Κολοσσαίο ή στο Βρετανικό μουσείο (μόνο βρετανικό δεν είναι αλλά θα έρθει και η ώρα του) και βλέπεις πέντε τσιμεντόμυαλους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ να φοράνε μπλούζα συνδέσμου. Να έχει κανά καλό λογοπαίγνιο να πω ντάξει γελάσαμε και σήμερα αλλά έχει καταντήσει κουραστικό πλέον. Ουσιαστικά δεν πάνε να δούνε το μουσείο, πάνε για να μας τα πρίζουν μετά ότι "έβαλα τη μπλούζα στο Λούβρο, δες φώτο" με ένα χαμόγελο από δω μέχρι μεθαύριο.. 


Οι μαλάκες που ρυθμίζουν το χρόνο στα φανάρια. Πας να περάσεις τη διάβαση, περιμένεις κανά δεκάλεπτο να περάσουν τα αυτοκίνητα και σου βγάζει τον "γρηγόρη", το πράσινο ανθρωπάκι που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να περάσεις, επιτέλους, απέναντι. Κάνεις δυο βήματα και να σου ο "σταμάτης", το κόκκινο ανθρωπάκι που σε λέει να περιμένεις. Δηλαδή για να περάσεις στην ώρα που σου δίνει πρέπει τον Μπολτ να τον ρίχνεις μερικά δευτερόλεπτα στα 100μ. Χαλαρά πιστεύω δηλαδή ότι μερικές γριές εκεί κάτω στην Τσιμισκή χτυπάνε χρυσό σε Ολυμπιακούς.

Οι μαλάκες που με βάλαν 20+ διόδια σε όλη την Ελλάδα.. Και εδώ δεν είναι ένας μόνο γιατί όπως είπαμε τόση μαλακία σε ένα άτομο δε χωράει.. Είχαμε που είχαμε 5-6 διόδια να πληρώσουμε στη Θεσσαλονίκης-Αθηνών, με βάλαν άλλους τέσσερις σταθμούς να τα σκάμε. Ένας για Καβάλα, ένας κοντά στην Αλεξανδρούπολη, ένας σταθμός διοδίων για Πελοπόννησο και ένας για Ήπειρο Δηλαδή αν θέλει κάποιος από τη Θράκη να κατέβει Αθήνα, έχει να πληρώσει 200ε για βενζίνη και 40-50ε νταβατζιλίκι για τα διόδια. Εγώ λέω να βάλουμε διόδια σε κάθε είσοδο και έξοδο πόλης. Έτσι για πλάκα. Ζώα..

Monesias

Δεν υπάρχουν σχόλια: